Despre NOI
Despre CURSURI
Galerie foto

AVANTAJ CONSULTING si-a consolidat in decursul timpului renumele in organizarea cursurilor asistate pe calculator, printr-o oferta elaborata si adaptata in permanenta cererii si tendintelor de pe piata muncii in domeniul Tehnologiei Informatiei, ce reprezinta de altfel chiar domeniul sau de expertiza.

Pe ce mizam? In primul rand, pe o activitate suficient de indelungata incat sa permita o concluzie evidenta pentru majoritatea, dar de noi verificata: know-how-ul in acest domeniu se bazeaza mai presus de orice pe experienta. In al doilea rand, pe o echipa de profesionisti specializati in cadrul unor firme de referinta, profund ancorati asadar in realitate, capabili, prin spirit pedagogic si rabdare, sa creeze o atmosfera calda, propice asimilarii si sedimentarii cunostintelor intr-un timp relativ scurt.

Succesul nostru este cel al cursantilor nostri, care sunt pregatiti de profesori sa devina adevarati profesionisti in domeniul IT si al caror feedback ne bucura intotdeauna. Ne mandrim deopotriva cu evolutia lor si a noastra. Grafica, Webdesign, PHP, Administrare LINUX, Tehnica Fotografica - sunt cursuri pe care le consideram deja "cu traditie", ce dispun de programe de studiu atent elaborate si, ceea ce este mai important, cu maxima aplicabilitate practica.

Cursul de Tehnica Fotografica este unul aparte intre cele pe care le desfasuram, intrucat a aparut chiar ca urmare a feedback-ului absolventilor nostri, in principal al celor ce au urmat cursul de Grafica si care ar fi dorit sa creeze lucrari in totalitate originale. Conceptul este inedit, in sensul ca abordarea pe care o propunem imbina armonios notiuni despre fotografia digitala cu tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop. Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cursul de Fotografie! [Despre Cursuri]