DESPRE   |   PROGRAM   |   INSCRIERE   |   UTILE   |   COSTURI   |   LOC DE DESFASURARE

Oglinda a sufletului, ce se transpune in imagini, fotografia a fost si este un mijloc de comunicare si de expunere a propriilor noastre ganduri, pentru care, de-a lungul timpului, culorile toamnei au fost adevarate surse de inspiratie.
Workshop-ul de fotografie din perioada 4 – 6 noiembrie 2011 – „STREET ART Sighisoara” – se adreseaza pasionatilor de fotografie, amatori sau profesionisti, care doresc sa abordeze fotografia de arhitectura si cea de noapte in decorul feeric oferit de o binecunoscuta cetate medievala - Sighisoara.

Street art Sighisoara este un eveniment ce combina perfect latura teoretica a fotografiei cu cea practica. Pe parcursul a doua zile veti invata cateva dintre secretele fotografiei de arhitectura, completate de cele specifice fotografiei de noapte. Nu vom lasa deoparte nici regulile de compozitie sau prelucrare a imaginilor obtinute, astfel incat sa obtineti maximul de impact in fotografiile efectuate.

Intr-o prima parte, teoretica, veti dobandi cunostinte legate de:

  • Aspectele tehnice ale aparaturii folosite:  ajustarea aperturii, profunzimii de camp, iso-ului sau a balansului de alb
  • Alegerea creativa a modului de fotografiere (PASM)
  • Lumina, importanta ei in fotografie si aspectele de luat in considerare
  • Utilizarea celor mai bune setari ale aparatului in fiecare situatie data (fotografie de arhitectura sau noapte)
  • Tehnici de fotografiere in fotografia de noapte
  • Incadraturi si compozitie versus expresivitate si mesaj – sfaturi de compozitie in fotografia de arhitectura si de noapte
  • Ce sa fotografiati inafara subiectelor obisnuite
  • Ce sa faceti in situatii neprevazute

In completarea cunostintelor teoretice vor veni doua tururi foto, unul desfasurat in timpul zilei avand drept scop fixarea cunostintelor legate de fotografia de arhitectura, si unul desfasurat seara tarziu pentru a surprinde cele mai bune scene ale fotografiei de noapte.

Cursantii vor fi asistati de lectorul workshop-ului, pentru alegerea corecta a cadraturii si reglarea aparatului foto la parametrii cei mai buni pentru fiecare subiect abordat.

Ultima zi va fi dedicata analizei celor mai bune imagini obtinute (compozitie si incadrare, reglaje etc.) precum si catorva aspecte legate de procesarea digitala a imaginilor pentru cele mai bune fotografii.

Workshop-ul de fotografie din perioada 4 – 6 noiembrie 2011 – „STREET ART Sighisoara”  este organizat de catre echipa Avantaj Consulting. Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie pe e-mail, office@avantajconsulting.ro, sau la numarul de telefon 0724 858 197.

» susPretul participarii la acest atelier este de 580 de lei iar numarul de participanti este limitat la 10 locuri. In cazul in care nu se intruneste un numar de minim 6 participanti ne rezervam dreptul de a anula desfasurarea workshop-ului. Pentru rezervari, inscrieri sau mai multe detalii, accesati pagina www.avantajconsulting.ro sau contactati-ne telefonic (0724 858 197) sau prin e-mail (office@avantajconsulting.ro).

Data limita pentru inscrieri este 1 noiembrie 2011.

10% reducere pentru cei care au mai urmat cursurile Avantaj Consulting.
20% reducere pentru primii 5 participanti inscrisi.
* Reducerile nu se cumuleaza.